Foldbar læringstårn og bord-bænkesæt

DKK 1.299,00

Læringstårn, aktivitetstårn, køkkenhjælper. Kært tårn har mange navne! Dette tårn er ikke bare smart, men det er også foldbart, og derfor kan det også blive til en bord-bænkesæt.

 

 

Beskrivelse

 

Vores super smarte foldbare læringstårn er nemt at bruge, så den lille kan træde op og være med i køkkenet/badeværelset eller sidde og udfolde sine kreative ideer når der skal tegnes. Få en hyggelig stund med dit barn, imens han/hun udvikler sig og bliver et selvstændigt lille individ, med hjælp og støtte fra læringstårnet.

Vi vil måske ikke have vores børn skal vokse op al for hurtigt og blive uafhængige, men vi må erkende at det vil ske uanset hvad. Det vi kan gøre er, at hjælpe vores små ved at give dem de rigtige værktøjer, til at udvikle deres selvtillid, uafhængighed og at flytte deres grænser på en sund og skånsom måde.

Læringstårnet vil gøre simpel madlavning til uforglemmelige oplevelser og øjeblikke, for både dig og din lille hjælper, samtidig med at sikkerheden bliver overholdt. Måske du endda ikke behøver at tage opvasken selv – nu hvor du kan lære din lille hjælper det!

Dette er altså alt-i-én og det bedste tilbud du kan få: En lege- og hjemmearbejdsstation, en hjælpende hånd  og en deltidsopvaskemaskine-funktion (kommer som en bonus helt gratis! (*uddannelse kan være nødvendigt)).

På den seriøse note – dette produkt er en stor hjælp og støtte for ethvert barn i rigtigt mange sammenhænge og kan bruges længe.
Tilmed passer det minimalistiske design perfekt til enhver interiørstil i hjemmet.

Se også vores andre tårne fra samme serie her

 

Dimensioner

Læringstårn dimensioner:

Højde: 88 cm

Bredde: 41 cm

Bord og stol dimensioner:

Højde: 44 cm

Bredde: 69 cm

 

Varianter

One size – Passer til standard køkkenborde.

 

Materialer

100% Birkekrydsfiner.

Børnevenligt finish.
Lak og evt. maling opfylder kravene fra den europæiske legetøjsstandard EN 71-3.

 

Levering

Dette produkt er håndlavet, og derfor er ventetiden for leveringen også lidt længere.
Leveringen vil ske indenfor 1-2 uger.

 

Følg os også på Facebook og Instagram 

Relaterede produkter

Relateret produkter

Relateret produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.