fbpx

Sengetøj i hør

DKK 585,00DKK 695,00

Ryd

Naturligt og allergivenligt baby og junior sengesæt, håndlavet af 100 % europæisk hør. Et lækkert sengesæt i stilrent og smukt skandinavisk design, som samtidigt er blødt og lækkert for din barns hud.

Dette sengesæt er det bedste valg til den sarte barnehud. Fordelen ved dette naturlige materiale, er dets fantastiske evne til at temperaturregulere, så dit barn altid holder en stabil kernetemperatur.

 

Hvorfor vælge sengetøj i hør.

 

  1. Ved at købe et hør produkt får man virkelig kvalitet for pengene. Ikke nok med at vores sengetøj er håndlavet, så er hørstoffet også et stof der stadig bliver lavet på håndkraft. Hvilket gør stoffet meget unikt. Det holder derfor i rigtig mange år.
  2. Det er let af vedligeholde. Du kan sagens smide sengetøjet i en vask på 60 grader og tørretumble det på minimums varme, så det bliver skabstørt. Fold det derefter, for at undgå folder.
  3. God sovekomfort. Hør er et meget blødt stof, som også kun bliver blødere med tiden.
  4. Absorberer fugt, og er som sagt temperaturregulerende. Da hørstoffet sørger for at man kan holder en stabil kernetemperatur, får dit barn også en bedre søvnkvalitet.
  5. Allergivenligt materiale. I dagens Danmark er vi heldigvis begyndt at fokusere mere på at handle allergivenligt. Mange glemmer dog ofte at der også er allergifremkaldende stoffer i meget andet stof.

Du kan med Milduku’s design selv kombinere farverne, og derfor sætte dit eget præg på designet. Skriv i kommentarfeltet når du laver en ordre hvis du ønsker at kombinere farverne, og skriv hvilke to farver du ønsker.

 

— Ønsker du en special størrelse til specielle mål. 

Henvend dig til os pr. mail eller i kontaktformularen under ‘Kontakt’ og fortæl hvad du ønsker.

 

Materialer

100% europæisk hør

Dimensioner

Størelse på dynebetræk:
Baby: 70 x 100 cm.
Junior: 100 x 140 cm.

Størelse på pudebetræk:
40 x 45 cm

Levering

Dette produkt er håndlavet, og derfor er ventetiden for leveringen også lidt længere.
Leveringen vil ske indenfor 5-10 hverdage.
OBS: Vær opmærksom på at der kan forekomme længere leveringstid grundet corona!

 

Læs mere under handelsbetingelser her.

Relateret produkter

Relateret produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.