Om os

Birgitte og Amanda skabte Mumma med passion for håndlavede kreationer og sans for kvalitet. Det er også os, I får fat på, hvis I har brug for vejledning eller sidder med spørgsmål. Skriv endelig – vi nyder at besvare alle vores mails!

Vores logo forestiller stadigvæk et får – for at minde om det idégrundlag, vores lille virksomhed udsprang på; indkøb og produktion af økologisk cruelty free uld, som blev til hyggelige sofa plaider, puder, babynests og hunde- og kattekurve.

Mumma.dk blev til i 2017, da vi for første gang opdagede en smuk form for kæmpe uld – uld fra Merinofår, som var så stort at ingen strikkepinde passede i størrelsen – og vi var helt solgt.

Vi så det over alt på visuelle medier som Pinterest, men ingen steder på det danske marked, så vi valgte selv at købe noget uld hjem og prøve at lave vores egne ting. Indledningsvist til egen brug og “produktests”.

Så vi lavede selv alle produkter; vi startede med tæpper og puder til vores hjem, fortsatte med babynests og sleepbags til vores egne små. Vi var på det tidspunkt begge forholdsvist nybagte mødre, med kun 1 år imellem vores børn.

Sådan er det stadig i Mumma.dk – selvom vi har skiftet den smukke – men ikke super praktiske Merino uld på hylden og nu arbejder med produkter af bedre håndterbart materiale – holder vi os stadig til samme princip; at vi kun arbejder med håndlavede produkter af nøje udvalgte materialer.

Det kan være svært, når man skal bruge stærkere materialer, kun at arbejde i uld, men vi fandt flere, lækre typer såsom hør, uld i andre former end uspundet, bambus, træ osv. Og økologisk bomuld viste sig at have en fantastisk finish og være meget slidstærkt at arbejde med. Produkter af disse materialer blev nu også interessante at indføre i produktionen, fordi at vi savnede at kunne tilbyde noget til hverdags brug, både til bolig og til baby – udover de dekorative produkter i Merino uld. Disse egner sig perfekt som home decor, men er ikke oplagt til en travl hverdag med små børn ☺️

Samtidigt har Mumma udviklet sig fra virksomhedsstart til i dag og vi synes nu, at tiden er inde til at gå fra at føre et mere snævert materialevalg, til også at favne og føre bredere og flere gode materialer.

Så med udskiftningen af mumma.dk’s logo, kommer nu også en udvidelse af vores vare sortiment – du vil fremdeles på vores webshop kunne finde en endnu større variation af produkter til baby og bolig.

Samme naturlige materialer bibevares, og vi kan fortsat nørkle med produkterne og tilføre dem et personligt touch, før vi sender dem i handel. I vores proces har vi op- og udsøgt, kontaktet og besøgt et bredt udvalg af producenter, som vi mener at kunne se laver noget smukt og særligt til vores e-shop. Vi håndplukker dermed selv alle leverandørerne, og for os er det altafgørende, at vores ambitioner for kvalitet og håndværk stemmer overens.

I Mumma udvider vi stadig og jeg bygger stadigvæk på. Samtidigt er det vigtigt for os at holde fast i det samme værdigrundlag og visioner, som virksomheden udsprang fra.

Visionen om at vores produkter skal være bæredygtige og økologiske og trygt kan anvendes af store som små forbliver som den hele tiden har været.

Så velkommen til et “nyt” Mumma – men bare rolig det er kun udenpå 😉  

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.