Om mig

Jeg hedder Amanda og jeg er håndarbejderen bag alle de fine tekstiler. Det er også mig, I får fat på, hvis I har brug for vejledning eller sidder med spørgsmål. Skriv endelig – jeg nyder at besvare alle mine mails!

Jeg er pt. nybagt mor på barsel, og det var her ideerne til alle babytingene, du finder her på siden, opstod. Min søn er født i september, og derfor var jeg på udkig efter tøj, tæpper, sleepbags osv, der kunne holde ham varm nu hvor vi gik vinteren i møde.

Det var her jeg opdagede dette store, lækre og silkebløde garn. Og eftersom jeg altid har været fingernem og glad for håndarbejde, begav jeg mig straks ud i de store hækle- og strikkeprojekter. Det har en helt særlig terapeutisk effekt på mig, at sidde og arbejde med.

Udover at strikke soveposer, tæpper, små puder og mange andre ting til min søn, lavede jeg også nogle til familie og venner, og ligeså stille kom bestillingerne fra familiens venner og venners venner.

Jeg har altid vidst at jeg skulle være selvstændig. Jeg vidste dog ikke, at jeg selv skulle blive producent på de varer jeg solgte og at mit eget håndarbejde kunne komme til at være ejet af andre. Det har dog hurtigt vist sig at fungere som en helt særlig drivkraft for mig, at produktionen og salget på denne måde har fået et personligt og helt enestående præg.

Det er så personligt for mig at modtage hver en enkel ordre, og hjælper gerne med at gøre dit tekstil specielt i form af et særligt mønster, et gab hvor en sele skal kunne komme igennem eller lign.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.